Ring på 28924132

Hvad siger andre:

Metakognitiv terapi ved depression

Når du kommer i terapi, vil vi sammen lære dine tankeprocesser og strategier samt adfærd at kende, så du kan forstå dig selv bedre og få øje på den negative og selvforstærkende spiral, som din depression er forbundet med. Vi kigger på din tendens til at bekymre dig og gruble meget over tingene. Det fodrer din depression, hvis du er meget optaget af ’hvorfor-tænkning’, hvor du for eksempel ofte spørger dig selv: “Hvorfor er jeg så trist?”, ””Hvorfor kan jeg ikke bare komme videre?” eller ”Hvad er der galt med mig?”

Hvis du grubler meget, vil jeg give dig redskaber inden for metakognitiv terapi, fordi denne form for terapi viser rigtig gode resultater ved behandling af depression. Metakognitiv terapi lærer dig på en nænsom og effektiv måde at give de depressive tanker mindre opmærksomhed, så du ikke ryger ind i uendelige diskussioner med dig selv, som øger modløshed og pessimisme. Du får hensigtsmæssige strategier til din adfærd, som øger dit overskud. Du får din styrke igen, energien vender tilbage til dig, og du kan holde din retning i livet.

Er du i tvivl, om den metakognitive metode er noget for dig, så bestil tid til en gratis afklarende telefonsamtale af et kvarters varighed 

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort