Ring på 28924132

Bag om METAMIND

Husk at du er ikke alene
– vi er et team

Mit navn er Torben Frederik Bruun

Jeg har mange års erfaring i at arbejde med personlig mistrivsel. Jeg har holdt mange tusinde samtaler med mennesker, der belastes af overtænkning, udfordres af stress, angst, depression eller afhængighed/afhængighed af gaming.

Uanset om du står i en livskrise eller et livs dilemma, støtter jeg dig som en empatisk ledsager, der bevarer overblikket og er vedholdende. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg. Jeg tager altid udgangspunkt i dine erfaringer og dine livsvilkår.

Du får styrken til at tage styring på dine egne tankeprocesser og finde hvile i dig selv. Jeg viser dig hvordan. Mine klienter siger om mig, at jeg er rolig, tillidsvækkende, engageret og tryghedsskabende.

Husk at du er ikke alene – vi er et team. Vi arbejder sammen om at få dig derhen, hvor du føler, at du har styr på dine tankeprocesser, og hvor du oplever, at dit liv har den retning, du ønsker, og at dit liv er meningsfyldt.

Jeg er neokognitiv terapeut, uddannet fra Neokognitiv institut  v/Linda Burlan Sørensen med hovedvægt på metakognitiv terapi. Jeg har desuden en uddannelse inden for ACT (advanced level, angst og depression), som jeg har taget hos Russ Harris 

Hertil kommer en uddannelse som antroposofisk terapeut ved Kunstterapi uddannnelsen , hvor min hovedretning er samtale og kunstterapi. Mit menneskesyn bygger på krop, sind og ånd.

Jeg har arbejdet med metakognitiv terapi siden 2020, henholdsvis hos Open mind Keep going og Copenhagency , hvor jeg blandt andet underviser i metakognitive forløb.

Før disse ansættelser har jeg 12 års erfaring fra Kriminalforsorgen, hvor jeg har været teamleder og haft ansvaret for et behandlingsteam. Ligeledes har jeg i 15 år kontinuerligt modtaget supervision af godkendt psykologiske supervisor Marianne Malm, Psykologisk praksis.

Tidligere har jeg været ansat i Furesø og Københavns kommuner.

Oprindelig har jeg taget en handelseksamen, men valgte også at uddanne mig til lærer i billedkunst på seminariet.

Terapi hos mig foregår på min husbåd, som ligger i en lille hyggelig kanal i Københavns havn, let tilgængelig i forhold til parkering og offentlig transport.

Du er velkommen til at ringe for at få en uforpligtende og gratis samtale, hvor vi kan afklare, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

De bedste hilsner  

Torben Frederik Bruun

Få en enkel og billig hjemmeside lavet af Dit Online Visitkort